Големият повод на Кейт Мидълтън

Когато си майка на една от най-обичаните жени във Великобритания, е нормално да бъдеш обект на внимание. Такава е Керъл Мидълтън, която утре ще навърши 68 години и едва ли медиите щяха да пишат за това, ако не беше майка на принцесата на Уелс.
Освен майка на Кейт обаче, както и на Пипа и Джеймс Мидълтън, Керъл има и успешен собствен бизнес – компанията за продажба на всякакви аксесоари за празненства Party Pieces. Именно в официалния Instagram профил на компанията научаваме плановете й.
“Само на мен ли ми се струва, че януари почти отлетя? Което означава, че рожденият ми ден е почти тук. Често заминавам на почивка по този повод, но тази година ще повикам слънцето, като организира парти с много ярки и смели цветове,” се казва в последната публикация на Party Pieces.
От нея само може да предположим, че Керъл Мидълтън ще отпразнува рождения си ден у дома в имението си в Бъкълбери в Беркшир, което се намира на около час с кола от Аделаид Котидж, където живеят принц Уилям, Кейт и трите им деца.
Тримата внуци на Керъл – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, със сигурност ще са голямата й радост на празника. Както и също тримата й внуци от Пипа – четиригодишният Артър, едногодишната Грейс и наскоро родилата се Роуз.
С осем малки деца в дома и най-любимите хора в живота й около нея в Бъкълбери няма как Керъл Мидълтън да не изкара страхотен рожден ден. Дали обаче ще видим някоя снимка от него предстои да видим, пишат Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Кайли Дженър отвърне на удара

Кайли Дженър за първи път стана майка, когато роди дъщеря си Сторми през февруари 2018 г. Отново през февруари, но през 2022 г. тя и Травис Скот разшириха семейството си като посрещнаха и второто си дете – момченце. Един месец след раждането Кайли Дженър потвърди, че е променила името на […]