Драма с учителка във “Фермата”, на системи е, а я пращат на… СНИМКА

Учителка с невралгия, която от няколко дни е на системи и инжекции, ще излезе на дуел във “Фермата”. Въпреки че бяха наясно с болежките на Теодора от отбор “Канатица”, конкурентите й от “Елбетица” не се поколебаха да я пратят на Арената.

В предстоящата серия от битки рамо до рамо с нея ще застанат двама от съотборниците й – собственичката на заложна къща Лилия и земеделецът Георги.
Вижте първата целувка на Моника и Петър във “Фермата” СНИМКА

От “Елбетица” се оправдаха, че не са подозирали какво точно преживява Теодора.
“Ние реално не знаем какво е състоянието й. Видяхме в първия ден, че има лепенка от системата и това е. Ако тя наистина е толкова зле, ще изберем друг човек. Не искаме да минаваме през трупове, да търсим “куция кон” или “болното животно”, обясни актьорът Петър от зеления отбор.
Ужас! Участничка колабира във “Фермата” СНИМКИ
Учителката обаче категорично отказа да се оттегли и бъде заменена.
“Не избирайте друг дуелист, вместо мен. Аз съм учител и излизам от името на младите хора, които искат да покажат на следващото поколение, че трябва да проявиш сила, смелост и устойчивост”, заяви с достойнство Теодора./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Жената до Леонардо ди Каприо на корицата на Vogue

Леонардо ди Каприо и колежката му от предстоящия филм Killers of the Flower Moon – Лили Гладстоун, отново си партнираха, този път като звезди на корицата на октомврийския брой на британския Vogue. В интервю, направено преди стачката на SAG-AFTRA, двамата разказват за сътрудничеството си в епичната история на Мартин Скорсезе, в […]

Subscribe US Now