Емили Ратайковски и прозрачната ѝ рокля

Емили Ратайковски може и да не присъства на церемонията по връчването на Оскарите, но пък не пропусна партито на Vanity Fair, което по традиция се провежда след нея.
Именно там повечето звезди се отпускат и избират тоалети, които са, меко казано, предизвикателни. И, разбира се, роклята на Ратайковски бе сред тези, които привличаха най-много погледи.
Причината е много проста – Емрата бе избрала изцяло прозрачна рокля дълга рокля. От E! News разбираме, че тя е дело на Feben и е от колекцията есен/зима 2023.
И докато се опитваме да откъснем очи от роклята, която не оставя кой знае колко на въображението, разбираме, че Емили Ратайковски е била сама на партито – въпреки че през последните седмици е свързвана с Ерик Андре, който пък публикува тяхна гола снимка.
И точно си помислихме, че Емрата е намерила новата си половинка, и се появиха слухове, че се вижда с друг мъж – Орацио Риспо.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво се случва с Диана Димитрова и Юлиан Вергов

В последните месеци името на Диана Димитрова се свързва с признанието й, че е била жертва на насилие от страна на свой колега – Юлиан Вергов. От направена публикация на актрисата във Facebook сега разбираме, че Софийската районна прокуратура отказва да образува досъдебно производство за упражнено насилие срещу нея. Решението на […]