Сашка Васева го закъса! След отраняването на тумора има проблем със…

Сашка Васева продължава да се възстановява от тумора в мозъка, макар и с много бавно темпо. Васева е настанена благодарение на съпруга си – бизнесмена Христо Бакърджиев в елитен санаториум в Германия, където специалисти са поели грижите за здравето и от „а” до „я”.
 

Изпълнителката на „Левовете в марки” успяла да се запази психически здраво стъпила на земята, въпреки тежките хирургически операции, които немските доктори извършиха за изваждане на тумор от мозъка й.

Съпругът на Васева и записал час за стоматолог, защото зъбите на певицата били в плачевно състояние заради вливанията на жизненоважни химически вещества чрез системи – процес, които продължил с месеци. От медицинските течности зъбите й станали ронливи и се налагало спешно да бъдат ремонтирани.
 
Сашка държала да има перфектна визия, защото била твърдо убедена, че е един ден ще се върне у дома, а след това ще се качи на сцената, за да радва почитателите си. Окрилена от надеждата, тя била твърдо решена да си направи нови зъби, за да възвърне чаровната си усмивка, писа “Уикенд”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Децата на Илон Мъск, за които никой не говори

51-годишният Илон Мъск е един от най-иновативните предприемачи. Милиардерът е ръководил много компании през цялата си кариера. Въпреки че със сигурност е много зает през последните две десетилетия с какви ли не бизнес начинания, Илон намира време за семейството си, което увеличава непрекъснато.  Той има седем деца от няколко връзки. За съжаление първородният му […]

Subscribe US Now