Защо се страхува за дъщерите си Мадона

Преди почти два месеца се заговори, че Мадона отново е сама. Тогава се появиха слухове, че се е разделила с 35-години по-младото от нея гадже Аламалик Уилямс. Засега твърденията не са нито потвърдени, нито отречени, но вълненията около личния живот на певицата сега са извън рамките на любовните терзания.
Мадона пусна свое изявление, свързано с отмяната на конституционното право на аборт в САЩ – тема, която предизвика широк обществен отзвук.
Мнението си не пропусна да сподели и Мадона и разкри, че сега е притеснена повече от всякога за дъщерите си.
В пост в Instgaram, публикуван след свое участие на концерт тя пише:
“Събудих се с ужасяващите новини, че Roe V Wade е отменен. Законодателството е решило, че като жени вече нямаме права над телата си. Това решение ме накара да изпадна, както всяка друга жена в тази държава, в дълбоко отчаяние.”
По-нататък в текста си певицата споделя тревогата си, че жените имат дори по-малко права и от оръжие и признава:
“Страхувам се за дъщерите си. Страхувам се за всички жени в Америка. Просто съм наистина уплашена.”
Мадона е майка на шест деца, като четири от тях са момичета. Това са Лурдес (25 г.), Мърси Джеймс (16 г.) и близначките Стела и Естер (9 г.).

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Анита на Рачков чукна 23 в покъртителен вид със... СНИМКИ

Преди дни гаджето на Рачков – Анита Димитрова навърши 23 с шумно и доста атрактивно парти в мексикански стил в двора на палата на актьора и тв водещ. Мексикански коктейли и апетитет кетъринг посрещнали гостите на събитието в къщата на Рачков, а силиконката блесна в яркочервен тоален с огромно сомбреро. […]

Subscribe US Now