Ултиматумът, който Адел е поставила на Силвестър Сталоун

Не е рядкост известните личности в Америка да продават огромните си имения, които струват милиони. И доста често те биват купувани от други популярни и толкова заможни личности.
Един от пресните примери е сделката, която сключиха Силвестър Сталоун и Адел през миналата година. Тогава изпълнителката плати 58 милиона долара, за да се сдобие с имението в Лос Анджелис, притежавано от Сталоун.
И въпреки огромната платена сума Адел все пак е предприела стъпки да реновира дома, за да го направи в свои стил. Оказва се обаче, че има нещо конкретно, което е искала да запази.
В интервю за The Wall Street Journal Силвестър Сталоун казва, че Адел изрично е настоявала в къщата да остане огромната статуя на Роки Балбоа, която е разположена до басейна. Актьорът твърди, че е искал да си вземе статуята, защото е скъп за него спомен, но Адел е била категорична, че я иска.
Изпълнителката дори е казала, че сделката за покупката на имението ще пропадне, ако статуята на Роки не остане. Е, в крайна сметка Сталоун се е съгласил. Според TMZ пък реновацията на имението върви с пълна сила, като Адел буквално е сринала до основи сграда, за да я издигне отново. Но статуята на Роки няма да ходи никъде.
Първоначално исканата цена от Сталоун за имението е била 110 милиона долара, но по-късно я е намалил на 80 милиона долара. Което означава, че изпълнителката е сключила наистина добра сделка, купувайки имота за 58 милиона долара. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

За какво съжалява и до ден днешен Дуейн Джонсън

Денят на бащата определено не е на такава почит като този на майката, но това не означава, че не се чества. Особено сред известните личности. Дуейн Джонсън не пропуска да поздравява любимите си хора за празниците им, като за Деня на бащата също реши да излее чувствата си. Във видео […]

Subscribe US Now