Ето кой отряза Маги Халваджиян след финала на “Капките” СНИМКИ

По традиция Маги Халваджиян и екипът му отпразнуваха мощно финала на “Като две капки вода” на афтър парти в столичното заведение на съпругата му Кремена. 

Изненадващо обаче, един от финалистите не се появи на купона, както става ясно от кадрите  на събитието, които продуцентът сподели в профила си в социалните мрежи.
Прецедент на финала на “Капките”: За първи път победителят изненадващо получи… ВИДЕО

Единственият, който не присъства на празненството, се оказа Тома, който бе сред любимците на публиката. Зрителите го класираха на третото място на финала.
Шампионът Владо Михайлов бе на партито заедно с жена си. Там беше и Керана, която се класира на второ място. Тя се раздаде в танците, а също и Дара, която остана четвърта в крайното класиране.
Скандал в “Капките”: Нанесоха жесток удар на Марта Вачкова, а Деси Добрева… ВИДЕО
Почетен гост на партито бе голямата звезда на родната популярна музика Васил Найденов, който присъства и на финала, най-вече заради Владо Михайлов, който трябваше да го имитира. И успя да го направи по феноменален начин! Сред гостите бяха още двамата водещи – Геро и Рачков, Яна Маринова, Кали, Димо Алексиев, разбира се, братята Халваджиян, както и режисьорът Кирил Кирилов-Кико./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

"Ергенът" - любовта като риалити формат

Има нещо гнило в “Ергенът”… Нещо дълбоко притеснително в телевизионен формат, който превръща съкровено и лично нещо като намирането на любовта в риалити. И може би точно това е причината милионите му зрители (“Ергенът” е франчайз с издания в 36 държави), да отричат, че го гледат, харесват или се вълнуват […]

Subscribe US Now