Трагична загуба в британското кралско семейство

На 27 февруари Бъкингамският дворец сподели новината за трагичната смърт на Томас Кингстън – съпруг на лейди Габриела Уиндзор, като нарече случилото се “огромен шок за цялото семейство”.
42-годишната Габриела е единствено дете на принц Майкъл от Кент, който пък е първи братовчед на покойната Елизабет Втора. Тя се омъжи за Томас Кингстън през 2019 г., като тази година двамата щяха да отбележат петата годишнина от брака си.
45-годишния Томас е бил открит безжизнен в дома на родителите си Глостършир на 25 февруари. Смъртта му се смята за неподозрително, но въпреки това ще бъде започнато разследване към съда в Глостършир.
Освен кралското семейство и лейди Габриела, шокирани са и всички приятели на двойката. По думи на някои от тях двойката е била “щастливо женена, макар и без деца”, пишат Express. Двамат последно са видени на публично събитие на Свети Валентин.
Лейди Габриела и Томас Кингстън са присъствали на събитието, посветено на Шекспир, където присъстваше и кралицата-консорт Камила. Двойката беше усмихната и дори беше координирала дрехите си по цветове.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво носи на всяка от зодиите високосната 2024 г.

Високосната 2024 г. е тук с много възможности от астрологическа гледна точка. В този допълнителен ден към обичайните 365 можем да насочим усилията си към всичко, което искаме да е повече в живота ни и върху което искаме да концентрираме усилията си в бъдеще. Всеки 29 февруари можем да използваме […]

Subscribe US Now