Звездите, които са загубили членове от семейството си в жестоки убийства

Смъртта на член от семейството винаги е нещо болезнено. Но несъмнено още по-тежко е, когато животът на любим човек е насилствено отнет от друг човек.
За съжаление, това са неща, които се случват, включително и на много популярни личности. Редица са звездите, които, оказва се, са загубили свои близки по доста трагични и понякога брутални начини. И които до ден днешен носят тежестта на своите загуби.
За някои от най-нелепите и жестоки случаи на убийства ни припомнят от Stars Insider.
Майкъл Джордан
През 1993 г. бащата на известния баскетболист – Джеймс Джордан (56), просто изчезва. Дни по-късно колата му е открита в Северна Каролина, както и трупът му.
Впоследствие за извършеното престъпление са арестувани двама тинейджъри – Даниел Грийн и Лари Демери. Оказва се, че те са нападнали възрастния човек, след като той е спрял колата си, решавайки просто да подремне. Предполага се, че е убит с цел обир.
Убийците са арестувани и излежават доживотна присъда.
Чарлийз Терон
Актрисата е споделяла неведнъж за трудното си детство. Инцидентът, който белязва завинаги живота ѝ, когато е едва на 15 години, е смъртта на баща ѝ Чарлз. През 1991 г. той е смъртоносно прострелян от майката на актрисата, Герда, при това пред очите на Чарлийз.
Чарлз е бил хроничен алкохолик и често е заплашвал жена си и дъщеря си. Съдът оправдава майката, тъй като заключва, че инцидентът е станал при самозащита.
Серина и Винъс Уилямс
По-голямата полусестра на тенис звездите Йетунде Прайс (31) е убита през 2003 г., докато шофира късно вечерта в Лос Анджелис, в компанията на приятеля си Роланд Уормли. Тя е простреляна и загива на място.
Единствен свидетел на случващото се е Роланд. Той твърди, че внезапно появила се неясна фигура на улицата е стреляла по колата. В последствие се оказва, че случилото се е грешка, тъй като е ставало дума за враждуващи банди, които са се дебнели едни други. Убиецът е заловен и е осъден на 15 години за предумишлено убийство.
Роман Полански
Надали има някой, който да не е запознат с най-тежкия момент от живота на известния режисьор. През 1969 г. умира съпругата му, актрисата Шарън Тейт, която е в последен месец от бременността си.
Тя е убита по особено жесток начин – намушкана е 16 пъти в областта на цялото тяло от “Семейство Менсън”. Това е прозвището на бандата на Чарлз Менсън. Освен Шарън, са убити още четирима души, също по мъчителен начин.
Менсън е арестуван и след първоначалното осъждане на смърт, в крайна сметка получава доживотен затвор. Той умира през 2017 г., на 83 г., докато все още е зад решетките.
Патрик Дъфи
Актьорът е особено популярен с участието си в сериала “Далас”, както и с ролята си в ситкома “Стъпка по стъпка”.
И колкото и успешна да е кариерата му, в личен план той преживява голяма трагедия. През 1986 г. родителите на актьора – Мари и Терънс, са жестоко убити. Престъпниците са двама млади мъже – Шон Уенц и Кенет Милър. Те нападат бара, който е бил собственост на семейството, в щата Монтана, с цел кражба. Биват заловени и са осъдени на 75 години затвор.
Дейв Наваро
Китаристът е известен като част от рок групите Jane’s Addiction и Red Hot Chili Peppers.
Той е дете на разведени родители и след 7-годишна възраст живее само с майка си Констанс. Осем години по-късно, през 1983 г. тя е убита в дома си в Лос Анджелис. Оказва се, че убиецът е бившият ѝ приятел, който е заловен години по-късно, през 1991. Любопитното е, че това се случва благодарение на зрителски сигнал, след като Дейв участва в поредицата America’s Most Wanted.
Убиецът е осъден на доживотен затвор без право на замяна.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нови тревоги за Кевин Костнър

Когато казахме, че Кевин Костнър преминава през тежък период, нямахме представа, че ден по-късно ще получим поредно доказателство за това. 68-годишният актьор се развежда със съпругата си след 18 години брак, но това не е единственият край за него тези дни. Днес Entertainment Tonight споделиха информация, че Костнър приключа работата […]

Subscribe US Now