Точният момент, в който Майли Сайръс е разбрала, че с брака ѝ е свършено

Майли Сайръс е част от шоубизнеса още от дете и целият ѝ живот до момента е преминал под светлините на прожекторите.
Но в това число трябва да включим и всички лични успехи и любовни неволи. В едно от последните видеа, част от серията ѝ в TikTok – Used to Be Young, изпълнителката говори открито за раздялата си с Лиъм Хемсуърт. И по-точно за момента, в който е разбрала, че с брака им е свършено.
Майли Сайръс казва, че през юни 2019 г. – точно преди да се качи на сцената на музикалния фестивал Glastonbury, е разбрала, че с връзката им е свършено и не иска да продължава да живее живота си по този начин.
Изпълнителката на “Flowers” допълва, че в онзи момент за пореден път е оставила сценичният ѝ образ да бъде на първо място и е подтиснала чувствата, които са я връхлетели. А това е нещо, което сега иска да промени, и на преден план да излезе човекът Майли Сайръс, а не изпълнителката.
От People припомнят, че през август 2019 г., няколко месеца след вече споменатия фестивал, Лиъм Хемсуърт подаде документи за развод. В началото на 2020 г. пък двамата постигнаха споразумение за развода.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как кръсти Риана второто си бебе

Откакто е майка, Риана определено изглежда променена. От една страна стилът ѝ на обличане стана по-смел, като дори по време на двете ѝ бременности тя започна да залага повече на дрехи, които акцентират върху наедрялото ѝ коремче. От друга страна майчинството ѝ вдъхва и един друг вид смелост. Самата певица […]

Subscribe US Now