Блага от “Ергенът” нагорещи мрежата от Бали с тези СНИМКИ 18+

Много скоро новия сезон на “Ергенът” започва, а с него и новата порция сексапил, интриги и удари под кръста в преследване на голямата цел – вниманието на най-желания тв ерген у нас. Някои от участничките в първия сезон обаче, явно искат да се конкурират за вниманието в социалните мрежи, макар и от доста далече.

Става дума за една от най-скандалните дами – Благовеста Бонбонова, която често демонстрира пищните си форми в профила си, а този път това се случва от тропическия остров Бали. На острова на боговете, както го наричат, Блага се пусна по оскъден бански и пръсна луд сексапил за радост на последователите си.
Никога няма да познаете Благовеста Бонбонова на тези СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Blagovesta Bonbonova (@blagovesta_bonbonova)

Припомняме, че скандалната моделка стана известна с това, че си свали гащите публично в ефира на “Ергенът”, което предизвика нещо страшно като коментари и сред останалите участнички, и в социалните мрежи.
Самата Бонбонова пък, тогава изобщо не почувства неудобство от постъпката си, даже напротив – бе дори още по-самоуверена, докато преследва целта си.
Блага от “Ергенът” с нечувани разкрития! Гласят известна участничка за “Момата”, Дениз преспала при Виктор и…
В началото на годината тя направи и още нещо – сподели, че в нощта, в която финалистките са имали право да прекарат нощта в къщата на Ергенът Виктор, рускинята Виктория Капитонова, която впоследствие стана и победител, е отказала да нощува там, а Дениз Хайрула е пракарала нощта с него./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Преслава отвърна ударно на мощния хейт заради скъсаната обувка СНИМКА

Навръх “Свети Валентин” ви показахме на каква ужасна и мизерна гледка се е натъкнала в самолета Преслава, заради която сега и се иска направо да се скрие някъде. Поп фолк звездата пусна кадъра в профила си в социалните мрежи, както прави обикновено, но вместо да пожъне успехи и внимание, получи унищожаващи коментари. […]