Преслава отвърна ударно на мощния хейт заради скъсаната обувка СНИМКА

Навръх “Свети Валентин” ви показахме на каква ужасна и мизерна гледка се е натъкнала в самолета Преслава, заради която сега и се иска направо да се скрие някъде.

Поп фолк звездата пусна кадъра в профила си в социалните мрежи, както прави обикновено, но вместо да пожъне успехи и внимание, получи унищожаващи коментари.
Сестрата на Преслава нагорещи до червено с тази СНИМКА 18+
Всъщност Преслава искаше да изрази възмущението и погнусата си от авиокомпанията, на която се е доверила за полета си, само че скъсаната обувка на една от стюардесите, която се вижда от снимката, над която певицата е написала “Никой не трябва да лети с тази сган”, й донесе много лош късмет.
И преди вълната от недоброжелателни изказвания да продължи, Преслава побърза да внесе важно уточнение за кадъра и така да потуши, доколкото може развихрилите се страсти.

Изпълнителката влезе в обяснителен режим, за да се защити от мощния хейт по свой адрес. “В отговор на разни “доброжелатели”, които са решили да се правят на големи разбирачи и съдници, бих искала да кажа, че не осмивам жена, която не може да си позволи нови обувки, а компания, която не й предоставя такива.
Преслава изтръпна от ужас, ето какво я сполетя в Тайланд ВИДЕО
Тя не си избира с какво да иде на работа, а е длъжна да бъде с униформа, подсигурена от работодателя й. Самолетът се разпадаше отвсякъде. Още когато влезнахме, вътре не беше чистено. Цялата седалка беше в трохи и боклуци. Слава Бог, се прибрахме живи и здрави. Имайте предвид също, че хората си плащат за подобен риск и мизерия”, написа Преслава./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мъж под чехъл ли е Жерар Пике

Ако има едно сигурно нещо, то е, че Жерар Пике вече няма никакво намерение да крие настоящата си половинка – Клара Чиа Марти. След като преди броени седмици футболистът си позволи да сподели тяхна обща снимка в Instagram, сега каталунецът решава да поразкаже нещичко за отношенията им и кой дъра […]

Subscribe US Now