Нови здравословни проблеми за Хейли Бийбър

Преди няколко дни Хейли Бийбър отпразнува рождения си ден с приятно пътуване до Япония със съпруга си Джъстин Бийбър и приятели. От снимките, които двойката сподели след него, изглеждаше сякаш всичко около тях е съвсем наред. Сега обаче тя проговаря за поредния си здравословен проблем.
Припомняме, че по-рано тази година Хейли беше хоспитализирана, след като получи малък инсулт, който се оказа причинен от кръвен съсирек в мозъка ѝ. За съпруга ѝ Джъстин годината също не беше никак лека, тъй през юни стана ясно, че е бил диагностициран със синдрома на Рамзи Хънт.
Вместо обаче предизвикателствата да разклатят брака им, Хейли и Джъстин показват истинска подкрепа помежду си. “Чувствам, че сме по-близки от всякога. Това наистина ни сближава”, споделя моделът.
Точно както двамата са се подкрепяли и грижили един за друг, не се и съмняваме, че ще продължат да го правят и сега, когато отново са поставени пред трудности, свързани със здравословното състояние на Хейли.
Самата тя сподели с пост в Instagram, че има голяма киста на яйчника.
“Имам киста на яйчника с размерите на ябълка”, пише моделът към снимката, която е качила на стори и разкрива подутина на корема ѝ. Въпреки че не обяснява по-подробно за състоянието си, Хейли не крие, че я боли и усеща гадене, подуване, спазми и се чувства по-емоционална.
С поста си тя още веднъж отрича упоритите слухове, че е бременна, с които мнозина спекулират още от сватбата им с Джъстин през 2018 г., като на кадъра в поста си уточнява, че подутината “не е бебе”, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Малките тайни на Славена Вътова

Харесване Славена Вътова поради много причини. От една страна, защото е сред любимите ни красавици, носили титлата на Мис България през годините, а от друга, защото искрено се възхищаваме на само на безупречната визия на Славена, но на начина и на живот. За щастие Славена Вътова е решила да разкрие […]

Subscribe US Now