Дори на 60 Деми Мур е секси по бански

Деми Мур не е от срамежливите и често публикува свои снимки по бански, като демонстрира изваяните си форми. Тези дни тя доказа за пореден път, че възрастта е само число. 60-годишната актриса все още ни поразява със страхотно тяло.
Деми Мур зарадва милионите си фенове с няколко снимки от плажа. Звездата от “Стриптийз” показа, че се намира в перфектна форма, като позира в изрязан бански с леопардова щампа.
“Пилаф превзема плажа”, написа Деми Мур под публикацията си в Instagram, визирайки малката си чихуахуа, настанила се върху нея.
Наскоро Деми Мур сподели с последователите си, че смята, че Пилаф може да стане световен рекордьор. Само няколко дни след като чихуахуа, на име Пърл, бе обявено за най-малкото куче в света от Рекордите на Гинес, 60-годишната актриса заяви, че обмисля да регистрира и собствения си домашен любимец в съревнивание за титлата.
“От Рекордите на Гинес току-що обявиха най-малкото куче в света. Не знам за вас, но аз мисля, че Пилаф също има шанс”, написа Мур в социалните, като сподели серия от снимки на животинчето, чиято порода също е чихуахуа, а размерът му достига колкото банкнота.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Днес Елизабет Втора щеше да навърши 97 години

Днес, 21 април, Елизабет Втора щеше да навърши 97 години. Макар в момента кралският двор да се подготвя за предстоящата на 6 май коронация на Чарлз, най-близките й не пропуснаха да отдадат почит на покойната кралица. На официалния профил на принца и принцесата на Уелс беше публикувана снимка, която до […]