Преобразена: Сашка Васева се показа след тежкото боледуване СНИМКИ

Сашка Васева се появи на сцената на зала 1 на НДК след тежкото боледуване и множество операции за отстранява на тумора. Голямата фолк легенда прекара почти година в лечение в Германия. 

Певицата се чувства доста по-добре, макар видимо да е отслабнала и дори не прилича на себе си. Операциите и химиотерамията са я съсипали, но тя се надява отново да се вихри на сцената. И направи своята втора изява, след като през септември се показа на “Пирин фолк”.

 
Този път не беше седнала, имаше възможност да се поразходи из сцената, макар да не вижда и да й е нужен придружител. Поне успя да се задържи на крака, а аплодисментите я заредиха и ще й носят влага още дълго. 
Тя бе поканена на благотворителен концерт и съответно частно парти на голяма фирма, която се грижи за усмивките на своите пациенти. На сцената освен Сашка се качиха още Емилия, Веселин Маринов, Дичо, Рут Колева и т.н. 

Откроиха се и много други шоу звезди, които не са част от музикалния свят – Мария Силвестър, Наталия Симеонова, Александър Кадиев, Катето Евро и др./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо една телевизионна водеща никога не носи бельо

Когато дълго време човек работи с някого, е съвсем естествено взаимоотношенията между двамата да станат близки. Понякога – и опасно близки. Пример за това са американските водещи Джена Буш Хейгър и Хода Котб. В епизод от предаването им Today with Hoda and Jenna Хода Котб прави изненадващо признание за колежката си […]