Щастливата Коледа на Надя Ферейра – първа като съпруга на Марк Антъни и като майка

Много популярни личности публикуваха семейни снимки в навечерието на Коледа. Изключение не направи и семейството на Марк Антъни и Надя Ферейра, което отбеляза първото Рождество Христово на своя малък наследник.
Шестмесечното момченце се появи в Instagram профила на своята майка, позирайки пред коледната елха. 24-годишният парагвайският модел пък празнува първата си Коледа като майка – и затова не пропуска да подчертае специалния повод.
На кадъра Надя позира в ярко зелена рокля, подчертаваща фигурата ѝ, допълнена от пищно колие и дългите, свободно спуснати коси. В ръцете си тя държи бебето, което пък е с очарователно с облекло от тъмносин панталон, карирана риза и шапка на Дядо Коледа.
Заедно със снимката Надя изрази и чувствата си от това, че прекарва първите подобни празници със своя наследник.
“Коледа винаги е била любимият ми празник, заради семейните традиции и обичаи. Но тази наистина е по-специална и важна за мен – защото сега съм с малкия си син. Който се появи в живота ни, за да ни направи истински щастливи”, написа съпругата на Марк Антъни към публикацията си.
В допълнение към очарователната снимка, майката на Надя – Луди за пореден път демонстрира силната връзка, която споделя със своя зет, певецът Марк Антъни. Използвайки социалните мрежи, тя публикува няколко кадъра, чрез които отправя весели коледни пожелания към своите последователи. Заснети в Парагвай, на тях може да видим Луди, както и сестрата на Надя – Ели със сина си Маурисио.
Редом до тях е и Марк, който, въпреки работните ангажименти, успява да се присъедини към съпругата си и нейното семейство, както поясняват от Hola. Двойката се наслади дори и на бебешкото парти на Ели, която очаква второто си дете.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как изглежда дъщерята на Маги Джанаварова

В началото на 2023 г. разбрахме, че Маги Джанаварова ще става майка за първи път. А за всички тези месеци изпълнителката редовно споделяше свои снимки с наедряло коремче. Голямото чакане за новото попълнение в семейството приключи през юли. От профила на Джанаварова в Instagram тогава разбрахме, че тя е родила момиченце, което […]

Subscribe US Now