Отново сама ли е Камила Кабейо

През април, когато бяха забелязани заедно на фестивала Coachella в Калифорния, се заговори, че Камила Кабейо и Шон Мендес са се събрали. Тогава никой обаче не може да каже със сигурност дали наистина са решили да дадат втори шанс на любовта си, тъй като и двамата бяха доста прикрити и сдържани.
След като многократно продължаваха да бъдат засичани заедно, държейки се за ръце и разменяйки си целувки, стана ясно, че все пак Шон и Камила са се събрали. Дори се смяташе, че нещата са по-сериозни от преди, тъй като по информация на източници, двамата са заживели заедно.
От Us Weekly обаче разбираме, че в крайна сметка романсът им отново се е разпаднал. Всъщност решението за край на връзката им е било на Камила, което е съкрушило Шон.
Очевидно двамата на са успели да загърбят миналото си, въпреки решението да дадат нов шанс на любовта си. “Много от старите им проблеми започнаха да се връщат, след като прекарваха толкова много време заедно”, издава източник.
По думите му двойката е била развълнувана от възможността да е отново заедно, почувствали са носталгия и са усетили, че старите им чувства се връщат… но за съжаление след известно време са си припомнили защо са се разделили още първия път.
Камила Кабейо и Шон Мендес все пак са стигнали до извода, че “са по-добри приятели, отколкото романтични партньори” и запазват добрите отношения помежду си.
За първи път двамата изпълнители се събраха през 2019 г., но две години по-късно се разделиха. Още тогава те разкриха, че предпочитат да си останат приятели и наистина изглеждаше, че са преодолели чувствата си един към друг.
Камила Кабейо излизаше с Остин Кевич до февруари тази година, а пък Шон Мендес прекарваше време с колежката си Сабрина Карпентър и често беше засичан с Джоселин Миранда.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бебе в "На кафе"! Георги Блажев показа всичко с тази СНИМКА

Един от панелистите на Гала в “На кафе” – Георги Блажев ще става татко съвсем скоро и нямаше как да скрие радостта си от социалните мрежи. Писателят показа романтичен кадър с приятелката си, която вече е с доста наедряло коремче. “Още повече за обичане”, написа под фотоса рожденикът Блажев и […]

Subscribe US Now