Какво са направили Алек и Хилария Болдуин преди 11 години

Тежък период изживява Алек Болдуин през последните месеци. В началото на януари стана ясно, че от прокуратурата към актьора отново са повдигнати тежки обвинения в непредумишлено убийство.
Обвиненията на прокурорите са срещу Болдуин за това, че през 2021 г. по време на снимките на уестърна Rust, той убива кинематографа Халина Хътчинс. Реквизитният пистолет, който е държал, се оказва зареден с истински патрони. Нещо, което актьорът не е знаел. А с днешна дата твърди, че не е натиснал спусъка.
И ако Алек успява да намери поне малко утеха някъде, то това, явно, е в семейството. Най-голямата подкрепа за него несъмнено е съпругата му Хилария Болдуин, с която актьорът споделя седем деца.
От направена публикация в социалните мрежи разбираме, че преди броени дни двамата са имали и специален повод за празник. Алек Болдуин сподели снимка на Хилария, която лежи на пода, заобиколена от част от децата им. С кадърът актьорът отбелязва годишнина от годежа им, като не припуска да изкаже и огромната си любов към своята половинка. 
“На днешния ден преди единадесет години се сгодих за едно прекрасно човешко същество. Тя е някъде под тази купчина. 11 години, седем деца и океан от спомени. Обичам те, Хилария”, пише Алек Болдуин.
Двойката се радва на четирима сина. Това са Рафаел (7г.), Леонардо (6г.), Ромео (4г.) у Едуардо (2г.). Те са и горди родители и на три дъщери – Кармен (9г.), Мария (2 г.) и най-новият член на семейството – Илария, която е само на шест месеца.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как се забавляват бременната принцеса Йожени и съпругът й

Тази година в британското кралско семейство предстоят редица големи събития. Освен коронацията на крал Чарлз, която всички очакват, се чака и ново кралско бебе. Само преди седмици принцеса Йожени съобщи, че е бременна. А от новите снимки виждаме, че 33-годишната дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън е в относително […]

Subscribe US Now