Галин го закъса със здравето! Жалва се в мрежата, че… СНИМКА

Фолк звездата Галин го е закъсал със здравето. Изпълнителят на хита “На Ефипет фараона” е пипнал коварен грип, който го е повалил на легло. 

Талантливият изпълнител моли за помощ последователите си в социалните мрежи, след като не може да се справи сам в грипа. 

“Някой може ли да ми каже какъв вид е този нов грип, че се налага да ползвам 3 вида капки за нос… и пак да не става да дишам през него”, жалва се Галин. 
В момента всеки втори човек подсмърча и кашля, а грипът се предава изключително бързо от човек на човек. Рязкото застудяване доведе на появата на новата настинка, която е съвсем обичайна за този сезон. 
Към момента Галин не е отменял участията си, но със сигурност му е по трудно да работи в това положение и да пее на живо пред феновете си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Знаменитостите, които ни напуснаха през 2022 г. (част втора)

2022 година можем да запомним положително със завръщането ни към “нормалното”, от което се бяхме откъснали за около две години по време на пандемията. И тъй като винаги в края на всяка година хората обичаме да си правим равносметки и да се връщаме назад към спомени и отминали събития, от […]