Бившата на Шон Пен откровено за отношенията им

Робин Райт и Шон Пен започват своята връзка през 1990 г., когато се засичат на снимачната площадка за снимките на филма “Опрощаване”. Това се случва непосредствено след развода на Шон с Мадона. 
Законно сключват брак през 1996 г. и са съпруг и съпруга в продължение на 14 години. Имат две деца: Дилън Пен, която в момента е на 32 и Хопър Пен, на 29. След развода Робин нарича раздялата между тях “опустошителна” в интервю за британското издание The Telegraph.
“Разводът сам по себе си е нещо много трудно. Особено, когато имаш и деца. Направо е опустошителен”, казва тогава актрисата. Бракът на Робин и Шон е най-дългата връзка за всеки от тях, затова и когато преди месец двамата бяха засечени отново заедно, се появиха слухове за повторното им събиране. 
Робин Райт обаче реши да даде малко яснота по въпроса. Пред E!News актрисата разяснява причините да ги видим един до друг, “Отидохме на събитие, свързано с децата ни. Ние винаги ще бъдем семейство, независимо дали сме заедно, или разделени. И знаете ли, мисля, че това е красиво и го желая за всеки”, категорична е Робин Райд.
Робин също така нарича приятелството между нея и Шон Пен “подарък”. “Да бъдеш приятел с бащата на децата си…това е истински подарък”, добавя тя. “Знаем, че разводът, когато има деца, е едно от най-трудните неща в живота и за тяхно добро е родителите им да се разбират, независимо че вече не са заедно.”
Коментарът за близките им отношения идва две седмици след като източник, близък до двойката споделя пред People, че те нямат намерение да се събират повторно, а просто са много добри приятели.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Катарина-Амалия - една тъжна принцеса

На 9 февруари приключи визитата на нидерландското кралско семейство в Карибския регион. Крал Вилем-Александър заедно с кралица Максима и престолонаследничката Катарина-Амалия прекараха две седмици в Аруба, Кюрасао, Бонер, Синт Еустациус, Синт Маартен и Саба. Вероятно този период е един от най-щастливите за 19-годишната принцеса, която рядко излиза от дома си […]