Обвиненията срещу Силвестър Сталоун

Силвестър Сталоун направи голямо име в киното благодарение на ролите си на Роки и Рамбо, но вече и телевизията не му е чужда.
През 2022 г. бе пуснат първи сезон на сериала Tulsa King, в който актьорът влиза в ролята на Дуайт Манфреди – гангстер, който след 25 години, прекарани в затвора, излиза на свобода, за да разгърне нов бизнес в Тълса, Оклахома.
В момента текат снимките на втори сезон, който трябва да видим през есента, но пред Tulsa King и Силвестър Сталоун изникнаха проблеми.
От Deadline разбираме, че срещу Сталоун и един от режисьорите се надига вълна от недоволство и обвинения заради тяхното отношение. Оказва се, че актьори, които са използвани като масовка в сериала, са се оплаквали, че са били обиждани от актьора.
В затворена Facebook група един от актьорите от масовката се е оплакал, че Силвестър Сталоун и режисьор, когото не споменава по име, са го нарекли грозен и дебел. Твърди се, че след това Сталоун е поискал масовката около него да бъде от млади момичета.
В резултат на тези обвинения базираната в Атланта кастинг агенцията CL Casting е взела решение да спре работа по Tulsa King. Оказва се, че не само един актьор е бил обиждан и са се присмивали на теглото му, защото в други затворени Facebook групи също има актьори, които се оплакват от отношението на Силвестър Сталоун.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Непорочно порочна - това наистина ли е Риана

“Не мога да повярвам, че тя има две бебета”, казва 36-годишната ар енд би икона Риана за себе си пред Interview Magazine. Въпреки че през последните две години е заета основно с майчинството, хитмейкърът на “Umbrella” не разкрива всички подробности за двамата си сина Реза и Райът. Въпреки това, тя дава на читателите […]

Subscribe US Now