Емануела пред БЛИЦ: Уредих бившия си да участва в “Игри на волята”

Преди десетина дни наш репортер случайно дочу разговор между Емануела и нейни приятелки, пред които тя обясняваше как е ходатайствала на Мартъин Николов-Елвиса да го вземат като участник в новия сезон на “Игри на волята”. Тя потвърди новината с половин уста, но сега дава подробно интервю за бившия си и как се е помила на продуцента на шоуто да го вземе във формата, както и какви стратегии има за жените в предаването, за да може да оцелее по-дълго. 

– Емануела, вярно ли е, че си ходатайствала за влизането на Мартин Николов – Елвиса в риалити формата “Игри на волята”? 
– Да, вярно е! Ходих да се моля на продуцента Витомир Саръиванов да го вземе, защото той много иска да бъде известен. Не виждам нищо лошо, аз бая хора съм направила известни. (смее се) Той вероятно има някакви качества, но пък може и моето име да е изиграло някаква роля.
– А все пак одобрен ли е, ще участва ли със сигурност в новия сезон? 
– Доколкото знам е одобрен и ще участва! 
– Какво значи “доколкото знам”?! Вие не сте ли заедно, не си ли говорите тези неща?
– Не сме заедно от доста време. При нас изведнъж всичко приключи, любовта я няма. То може би не е имало изобщо любов, защото много често бъркаме приятелството с любов. С Мартин сме приятели от много години и затова съм прощавала много неща във връзката ни. Нямам драма помежду ни, пътищата ни са в различни посоки вече. 
– Споделял ли ти е какви са очакванията му от “Игри на волята” и какво би направил в самия формат, за да стане популярен?
– Един човек, за да стане популярен, би направил всичко. Единственото, за което си говорихме с него на тази тема е, че ако са много силни участниците, ще използва чара си да се сваля с някоя жена или пък да е в коалиция с жените, за да не го номинират. 

– Би ли се впуснал в любовна връзка пред камерите на формата?
– Разбира се! Ако му изиграе добра роля би влязъл в такива отношения със сигурност. Няма лошо! Не се опитвайте да търсите интрига между мен и него. Всичко е приключило и аз ще се радвам да успее да намери любовта на живота си. 
– А ти би ли се включила като участник в “Игри на волята”?
– Много искам да участвам. Но нямам нужната подготовка за такъв формат. Това ми е любимото предаване, следя го с голям интерес, защото има спортни игри без интриги и се надявам в новия сезон да не забъркат името ми в такива неща. Истински фен съм на предаването, но не съм подготвена. Не мога въобще да си представя, че ще живея на “дивата река”. (смее се)
– Всички сме в очакване на лятото, което по всичко личи, че ще се забави, но при теб как се очертава да премине то?
– Работни ангажименти по морето и се надявам да го съчетаем и с почивка, но как ще стане – не е много ясно! Надявам се да имам щастливо и свободно лято, ще бъда със синовете си. Напоследък се чувствам много щастлива и спокойна, отдала съм се на правене на нови проекти за себе и моите изпълнители.
– Как върви музикалният ти лейбъл, преди броени дни представи ново име?
– Момичето се казва Залия, много е талантлива и се надявам да е амбициозна и успешна. Първата й песен е в дует с Киара и се получи много добре. Набелязвам си още изпълнители, но сега искам да се съсредоточа върху тези, които имам. 
– Как вървят дискотеките? Каква е тенденцията в музиката, май се завърнаха кючеците…? Дори твоята последна песен клони към този стил… 
– Има хора по дискотеките и мога да кажат, че на моите участия се забавляват доста. Като че ли наистина кючеците и ретро звученето са на мода в момента. Може би това им липсва от толкова модерни работи напоследък. Това са тенденциите, но важното е да се прави хубава музика. 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Пореден отказ за Принц Хари

Миналата седмица отново цялото обществено внимание се оказа насочено към принц Хари и Меган Маркъл. След събитие в Ню Йорк двойката се оказа замесена в автомобилно “преследване” с папараци, в официално заявление след това заяви, че последствията са били “почти катастрофални”. В последствие се появиха спорни реакции на случилото се […]

Subscribe US Now