Голям късмет споходи Дара, но тя крие… СНИМКА

Наскоро Дара показа на феновете си в социалните мрежи нещо, което следва да намеква не само, че тя е от късметлийките, но и очевидно, че е много щастлива точно в този период от живота си.

Певицата, която наскоро се появи и в “Като две капки вода”, за да гледа имитация на свое изпълнение, сподели какво е намерила случайно, минавайки през градския парк – а именно четирилистна детелина.
Дара налази гаджето в морето СНИМКА 18+
“Ехааа”, пише Дара в профила си над кадъра и веднага провокира реакции и коментари от страна на последователите си. “Е, това е късмет” , “Браво”, “Какво си пожела?”, гласят само малка част от отзивите.

Засега обаче, изпълнителката не споделя нищо по въпроса с желанието или пък на някой от другите въпроси. Дали не е намислила нещо изненадващо скоро в личен план, ще почакаме, ще видим./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво разказва Шер за последната си среща с Тина Търнър

През изминалата седмица светът изгуби една от най-великите певици за всички времена – Тина Търнър почина на 83-годишна възраст в дома си в Швейцария. Стана ясно, че тя е страдала от редица тежки заболявания в последните години от живота си. За нея страдат много хора – от най-големите звезди в […]

Subscribe US Now