Ето как изглежда X Æ A-Xii – порасналият син на Илон Мъск

Преди няколко години Илон Мъск и Grimes накараха всички да говорят за тях новороденият им тогава син. Причината бе нестандартното име, с което двамата решиха да го кръстят – X Æ A-Xii.
По всяка вероятност единствено те двамата знаят как точно се произнася името на сина им, но е факт, че го запазиха и това не се оказа някаква шега.
Годините минаха и X Æ A-Xii порасна, като в началото на месеца той навърши четири години. По този повод Илон Мъск реши да сподели снимка на сина си в профила си в X.
По принцип милиардерът не е от хората, които споделят често снимки на близките си, ето защо това е една от редките снимки на малкия X Æ A-Xii.
Доста често обаче Мъск взима сина си със себе си, когато посещава фабрики на Tesla. Последно това се случи този март, когато двамата бяха в завода на компанията в Германия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-актуалните модели кецове за тази пролет и това лято

Някои очакват с нетърпение по-топлите месеци, за да могат да носят отворени обувки и сандали. А други просто заменят по-дебелите кецове с по-леки и подходящи за температурите навън. Ако сме фенове на удобството, сигурно имаме голяма колекция за различни поводи и сезони, но още един чифт никога не е в […]

Subscribe US Now