Най-актуалните модели кецове за тази пролет и това лято

Някои очакват с нетърпение по-топлите месеци, за да могат да носят отворени обувки и сандали. А други просто заменят по-дебелите кецове с по-леки и подходящи за температурите навън. Ако сме фенове на удобството, сигурно имаме голяма колекция за различни поводи и сезони, но още един чифт никога не е в повече – особено ако е от някои от тези най-актуални модели.
Цветове, още цветове
Кога, ако не през най-топлите месеци от годината, да експериментираме смело с цветовете. И не говорим само за дрехите, а и за обувките. Многоцветните кецове си отиват перфектно както с изчистена визия в бяло или телесни нюанси, така и с някой по-смел тоалет. Подходящи са както за спортни, така и за по-елегантни визии, в които лесно се превръщат в акцент.
За тенис и не само
Познати като тенис обувки, белите кецове с равна подметка са модел, който задължително трябва да притежаваме. Те си отиват перфектно с почти всичко в гардероба и са повече от удобни за дългите разходки през топлите дни.
Платформи и подметки
Колкото по-големи, толкова по-добре – и тук важи това правило. Разбира се, осланяме се преди всички на своя вкус. Но ако някой модел с голяма платформа ни грабне окото, няма какво да се замисляме – с него ще сме в крак с тенденциите. А и ще добавят някой и друг сантиметър към височината ни, без да се налага да се мъчим на токчета.
Може би единственият недостатък на тези кецове е, че изглеждат малко по-грубовати и невинаги ще паснат на роклята или полата, с която искаме да ги съчетаем. Но пък с дънки, къси панталони или клин са супер комбинация.
Назаем от мъжкия гардероб
В последно време наблюдаваме тенденцията за съчетаване на по-спортни и привидно мъжки модели маратонки със спортно-елегантни тоалети. Някои от тях са и с доста ретро излъчване и дори на пръв поглед да ни изглеждат противоположност на по-елегантния блейзър, трябва смело да рискуваме да ги съчетаем.
Блестящи, впечатляващи
Кецове в металически нюанси също са подходящ избор за по-смелите дами, които искат да бъдат в крак с тенденциите. Те могат да бъдат акцент във визията и да ги съчетаем с подобна чанта например. Важното е да не прекаляваме с останалия блясък в нея, за да не получим обратния ефект, пише Byrdie.
Тихият лукс
Той се прокрадва и сред най-актуалните кецове за следващите месеци. Ако сме фенове на тази тенденция, трябва да заложим на модели в неутрални, ненатрапчиви цветове предимно в бежовата гама, без ярки мотиви и акценти, само с дискретно лого на луксозната марка, на която са.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Оправя ли се Кейт - знаците, които дават отговор на този въпрос

Както при всички останали хора, и в живота на кралските особи се редуват възходи и спадове. А в момента в британския кралски двор преживяват второто. Крал Чарлз, едва седнал на престола, се бори с рак, а седмици след него и принцесата на Уелс разкри същата диагноза. И докато 75-годишният Чарлз […]

Subscribe US Now