Биляна Йотовска се окичи с колие за 47 бона! Откъде пари за такова бижу?

Фитнес моделът Биляна Йотовска е пример на жените за перфектно телосложение и често им дава съвети как да постигнат това. 

Състезателката в категория „Бикини Фитнес“ почти винаги е в спортни екипи и клинчета, но когато е на важни събития, тя определено се отличава с много бляскави тоалети. И на последното такова успя да събере погледите с колие, чиято стойност е почти 50 бона. 
Няма да повярвате как е изглеждала Биляна Йотовска на 15 г. СНИМКА

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Biliana Yotovska official ®️ (@bilianayotovska_new)

На едно от последните ѝ звездни партита моделката сама се похвали с топ визията си от пайетена рокля и златисто колие. За роклята тя сподели, че е много сантименталната за нея, тъй като си я купила от Лас Вегас през 2016 г., когато е спечелила най-престижния фитнес конкурс в света. 
Биляна не пропусна да се похвали и със скъпоценно колие, което краси врата ѝ, а то се оказа, че струва почти 47 000 лв. и върху него са инкрустирани 99 диаманта. Направо да ѝ завиди човек. Трябва определено да пази това бижу, защото си е направо безценно. Друг е въпросът как е успяла да задели такава сума за колие и какви са всъщност финансите на спортистката./show.blitz.bg
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Biliana Yotovska official ®️ (@bilianayotovska_new)

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg