Събраха ли се отново Александра Богданска и Даниел Петканов

Последните няколко години не са никак леки за семейство Петканови, защото преминаха през някои трудности в взаимоотношенията си, на които направиха свидетели и феновете си в YouTube.
И въпреки че изглеждаше така сякаш всичко е наред, в началото на 2022 г. последователите им в социалните мрежи забелязаха, че общите им снимки започват да стават рядкост. Направо изчезнаха.
Което породи спекулациите, че отново нещо между Александра и Даниел не е наред. И за да го потвърди, Александра Петканова използва своя Instagram в средата на февруари миналата година, като сподели, че двамата са подали документи за развод.
Отново от Instagram, но без официалното потвърждение на нито един от двамата пък разбираме, че двамата май отново са се събрали. Това става ясно от последните им снимки в социалната мрежа.
Макар и Александра, и Даниел да не качват снимки с един друг, ясно се вижда, че са на едно и също място – Тайланд. И понеже дестинацията е далечна и доста екзотична, малко вероятно е да са попаднали там отделно по чиста случайност.
На снимките, които моделът качва, я виждаме по бански в компанията на сина си – Габриел Петканов, да се наслаждава на красотите, които тази азиатска държава може да предложи.
“Това пътуване е като глътка свеж въздух за мен, за да си почина от мен самата. Цялата история е много вълнуваща, но не мисля да разказвам сега, защото съм дошла да си почивам(истинското предизвикателство в моя живот). Габриел летя за пръв път със самолет и макар и с инфарктни ситуации по пътя към целта… ето ни сега. Тук и сега, както е модерно да се казва”, пише Алекс под кадрите.
На други снимки (само че в истории) пък Даниел Петканов позира с Габриел, без нито един от двамата да споменава другия. Наблюдателните им фенове обаче ги разкриха, като в коментар под снимките дори пишат, че се радват, че двамата отново са се събрали. А някои дори осъждат поведението им.
“Много жалко че разигравате детето като някакво чихуахуа. Ту единия го снима, ту другия , сякаш не сте заедно тримата. Имаш сериозна нужда от психолог. Типичен бърнаут”, дори пише един от последователите на българския модел.
За момента нито един от двамата нито потвърждава, нито отрича твърденията на феновете, че са отново заедно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Големите (и болезнени) неудачи на Джерард Бътлър

Често Джерард Бътлър се вживява във филмовите си образи – в последния си филм Plane той съвсем убедително влиза в ролята на пилот на самолет. В тази връзка, 53-годишният шотландски актьор разкри някои интересни подробности във вечерното шоу на Сет Майерс, в което участва преди броени дни. В предаването Джерард разказва за опасните моменти […]