Била му първата: Андреа шокира с ВИДЕО 18+, в което си разменя ласки с “Ергенът” Виктор

Фитнес моделът Виктор Стоянов нашумя изключително много с участието си в “Ергенът”, но се оказва, че той е добре познат на родните знаменитости от доста време. 

Фолк дивата Андреа се хвали, че той е направил сефтето с нея и бившата на Пулев показа любопитен клип с чаровния ерген, който е успяла да омае още през 2017 година. 

Блондинката първа се е впечатлила от красотата на „Ергенът“ и го е снимала в своя видеоклип „Витамин“. Клипът на парчето има над 6 милиона гледания в YouTube.
Блондинката разменя ласки с мачото в музикалния проект, но само до там. Извън снимачната площадка не продължили отношенията си. В последствие Стоянов станал апетитна хапка и за други фолк певици, които го ангажират за видеоклиповете си./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Шарън Стоун скърби

Шарън Стоун разкри, че е загубила, преди около месец, своя домашен любимец – френският булдог Джо “Биги” Стоун. Но чак сега е готова да сподели това. Шарън публикува снимка в Instagram, на която позира с любимеца си и към която написа: “Изгубихме тигровия Джо преди две седмици. Просто чак сега […]