Как Жерар Депардийо отвърна на обвиненията в сексуално насилие и тормоз

Жерар Депардийо твърди, че “никога, никога не е малтретирал жена” като отговор към обвиненията в изнасилване и сексуално насилие. 74-годишният актьор написа отворено писмо, публикувано в неделя от френския вестник Le Figaro, в което споделя, че подобни твърдения “силно го засягат и унищожават”.
“Да нараня жена би било като да ритна собствената си майка в корема”, буквално пише той, според BBC News.
Депардийо бе обвинен в изнасилване на младата актриса Шарлот Арнолд, в дома си в Париж през 2018 г. “Да, тази жена дойде в къщата ми, в стаята ми, но по собствено желание. А днес тя казва, че е била изнасилена там. А това не е вярно, тя дори се върна втори път”, пише още френският актьор в писмото си.
Според Deadline, адвокатът на Арнолд пък твърди в интервю за френската радиостанция France Info, че е клиентката му е “шокирана и скандализирана” от писмото на Депардийо. “Г-н Депардийо казва, че разкрива своята истина, но това не е истината на Шарлот и със сигурност няма да бъде тази, която ще бъде потвърдена от съда”, категорично добави защитникът.
Коментарите на Депардийо във Le Figaro идват почти три години след като той беше официално обвинен в сексуално посегателство над млада, едва 22-годишна, тогава неназована актриса. Актьорът още тогава отрече обвиненията, твърдейки, че е невинен и няма от какво да се страхува. Също така твърдeше, че Арнолд е подала жалба, след като той е отказал тя да участва заедно с него в шоу програми.
По-рано тази година 13 други жени също обвиниха актьора в отделни инциденти на сексуален тормоз. Оплакванията са от хора в актьорския бранш, за периода между 2004 и 2022 г. “Често съм правил това, което другите не биха се осмелили да направят – превишаване на някои граници на снимачната площадка между два кадъра… но просто за за да се посмея”, пише още Жерар Депардийо в писмото си. “Но ако съм наранил или шокирал някого, то не е било умишлено и моля да бъда извинен, че се държах като дете, което иска да се забавлява.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ноелия Войт - коя е новата Мис САЩ

Състезанията под шапката на Мис Вселена се радват на голям интерес по цял свят. Всяка нова коронована Мис, както и подгласничките й винаги предизвикват въодушевени реакции и много коментари. А тазгодишната Мис САЩ не е изключение. Тя е Ноелия Войт и получи своята корона през изминалия петък, 29 септември, в […]

Subscribe US Now