Преслава и Константин жертви на хакерска атака от завист ВИДЕО

Успехът, който пожъна новото парче на Преслава и Коцето изглежда не се нрави на зложелателите.

Няколко дни след като двамата пуснаха песента си, тя беше умишлено премахната от YouTube.
Парчето на Преслава и Константин стана тотален хит само няколко часа, след официалната си премиера, което явно е предизвикало бурни страсти сред конкурентите им.
 

“Сладкото зло” се оказа най-поръчваната песен в клубовете и най-слушаната в музикалните платформи. Злобата към големите имена във фолк бранша не е тайна за никого.
Преслава и Коцето са сред изпълнителите, които предизвикват най-много завист към себе си, не само защото години наред са на върха, но и защото песните им буквално предизвикват фурор, както в интернет, така и в заведенията.
След бързата реакция на изпълнителите видеото е отново в youtube канала и отново радва техните почитатели с иновативния и забавен сюжет./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

100 кила се обзаведе с много скъпа придобивка, от която ще ахнете... СНИМКА

Рап изпълнителят Явор Янакиев ще прекара лятото в нова и луксозна каравана, с която се сдоби наскоро. Участията на певеца през летните дни са предимно по Черноморието и затова е избрал да преспива след изтощителните вечери на спокойствие в караваната.  Подвижният дом се оказа лимитирана серия, а дизайнер е не […]