Голямото събитие на кралица Рания и крал Абдула

През отминалата година йорданското кралско семейство имаше доста поводи за радост от личен характер. Престолонаследникът, както и най-голямата дъщеря на крал Абдула Втори и кралица Рания се сгодиха.
Принц Хюсеин обяви годежа си за Раджуа Калид ал Саиф през август, а няколко седмици преди това принцеса Иман съобщи, че се е сгодила за Джамил Термиотис. И двете новини се появиха на сайта на Йорданското хашемитско кралство.
Точно там в първите дни на 2023 г. научаваме и точната дата за сватбата на престолонаследника. Принц Хюсеин и Раджуа ще се венчаят на 1 юни тази година на церемония с всички мюсюлмански традиции.
За момента повече подробности като например къде ще се състои сватбата не се съобщават. Годежът им беше обявен в родината на Раджуа Саудитска арабия, но е ясно, че сватбата ще бъде в родината на бъдещия крал Йордания.
Принцеса Иман, която е на 26 години и с две години по-малка от принц Хюсеин, все още не е обявила точна дата за сватбата си. Със сигурност обаче тази на престолонаследника ще бъде първа.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

С кого Леонардо ди Каприо е посрещнал Нова година

Леонардо ди Каприо е от известните личности, на които спокойно можем да кажем, че не им върви особено в любовта. Но през последните месеци, след раздялата си с Камила Мороне, актьорът бе свързан с две красиви дами. Първо това бе Джиджи Хадид, която от известно време също е без партньор […]