Катарина-Амалия – една тъжна принцеса

На 9 февруари приключи визитата на нидерландското кралско семейство в Карибския регион. Крал Вилем-Александър заедно с кралица Максима и престолонаследничката Катарина-Амалия прекараха две седмици в Аруба, Кюрасао, Бонер, Синт Еустациус, Синт Маартен и Саба.
Вероятно този период е един от най-щастливите за 19-годишната принцеса, която рядко излиза от дома си в последната половин година. А причината за това са анонимните заплахи, които бяха отправени срещу нея преди няколко месеца.
“Ще бъда откровена – много ми е трудно. Но се надявам това скоро да се промени”, казва Амалия пред нидерландската преса след прибирането си от Карибите. Присъствието на засилена охрана около нея и родителите й беше забелязано по време на посещението им на островите, уточняват от Hello.
След завръщането на семейството в родината си, министърът на правосъдието и сигурността Дилан Йезилгош-Зегериус заяви пред пресата, че са взети “комплексни” мерки за безопасността на престолонаследничката и че много от тях са “невидими” за окото на обикновения човек.
Съвсем естествено е министърът да не уточнява точно по какви начини е пазена принцеса Катарина-Амалия. Задачата за осигуряването на безопасността на кралското семейство в Нидерландия е поверена именно на Министерството на правосъдието и сигурността, пишат Royal Central.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-модерният маникюр за тази пролет

Един от най-лесните начини да сме в крак с тенденциите е с маникюра. Актуални цветове и форми, декорации и елементи, които сме видели в дефилетата на световните модни марки лесно могат да бъдат претворени върху ноктите ни. Ясно е, че пролетта идва с по-ярки и весели цветове, но кои наистина […]

Subscribe US Now