Най-модерният маникюр за тази пролет

Един от най-лесните начини да сме в крак с тенденциите е с маникюра. Актуални цветове и форми, декорации и елементи, които сме видели в дефилетата на световните модни марки лесно могат да бъдат претворени върху ноктите ни.
Ясно е, че пролетта идва с по-ярки и весели цветове, но кои наистина са най-актуалните тенденции в маникюра? WhoWhatWear бързат да ни ги разкрият.
“Гланц за устни”
Една от най-популярните тенденции в грима през тази зима беше “чистия” почти невидим грим. Точно от нея е вдъхновена и една от актуалните тенденции при маникюра – лак, който имитира прозрачен гланц за устни.
Ключът към нея е да поддържаме добре ноктите си, да подхранваме редовно кожичките около тях, както и кожата на ръцете си, и да изберем бледо розов или дори прозрачен лак за нокти.
Декорации
Малките кристали върху ноктите се завръщат. Както и бижутата за нокти, и 3D обемни форми, които повече напомнят на модернистично изкуство, отколкото на лак.
Тенденция, подходяща за любителите на по-екстравагантен маникюр.
“Кадифени” нокти
Идеята зад наименованието е, че лакът за нокти променя цвета си според ъгъла, от който го гледаме.
Лесен за постигане, но доста ефектен маникюр, който моментално ни настройва на пролетна вълна.
Цветя по ноктите
Какво по-подходящо за пролетта от малки цветчета, “разцъфнали” по ноктите ни? Може да не звучи оригинално, но пък ни носи много настроение.
Цветята може да нарисуваме сами, да използваме стикери, да се доверим на професионален маникюр и дори да поставим истински изсушени цветя, които да покрием с прозрачен лак.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Уроците, които Александра Жекова преподава на дъщеря си

Александра Жекова е една от най-известните ни сноубордистки. Тя завоюва три златни медала от Световни купи и близо 70 пъти влезе в топ 10 в световната ранглиста. Представяла ни е на Олимпийски игри, където има два финала. Макар вече да не се състезава професионално, зимните спортове продължават да са ѝ […]

Subscribe US Now