Уроците, които Александра Жекова преподава на дъщеря си

Александра Жекова е една от най-известните ни сноубордистки. Тя завоюва три златни медала от Световни купи и близо 70 пъти влезе в топ 10 в световната ранглиста. Представяла ни е на Олимпийски игри, където има два финала.
Макар вече да не се състезава професионално, зимните спортове продължават да са ѝ на сърце. И по всичко личи, че е дошло време талантливата спортистка да преподаде първия урок по сноуборд на своята дъщеричка и да запали наследницата си по своята страст.
“Много сладък момент за мен и Хриси…”, написа тя и качи страхотен кадър с дъщеря си. На снимката виждаме 2-годишното момиченце с първия си сноуборд, получаващо напътствия от своята майка.
“Ще има време за всичко, мило дете! Наслаждавай се на пътя и пързалянето! Бъди щастлива и споделяй любовта към планината!”, пише още Жекова.
Публикацията на Александра Жекова е харесана от няколко хиляди души. Много известни личности, сред които Ники Кънчев, Камен Алипиев, Цвети Пиронкова и други, споделят, че тя и момиченцето ѝ са чудесни. Не можем да бъдем по-съгласни с тях. Христина се роди през 2020 г., а през октомври 2023 г. предстои да стане на три. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кой спечели "Като две капки вода за всяко дете", обявиха и голяма бомба за шоуто в неделя ВИДЕО

Благотворителното шоу “Като две капки вода за всяко дете” приключи зрелищно, а негов символичен победител станаха Деси Слава и Елена, които изпълниха много въздействащо песента на Шер “Believe”, но бяха прекрасни и в предишните две вечери. Тази неделя започва и същинското шоу “Като две капки вода”, което още отсега хвърли […]