Има ли тайна любов испанската принцеса Леонор

Принцеса Леонор имаше наистина забележителна година – когато не беше в Уелс, където учи в United World College of the Atlantic, тя се включваше в официалните задължения на кралското семейство. И все пак 2022 г. за нея ще приключи в Испания.
17-годишната дъщеря на крал Фелипе и кралица Летисия се завърна в родината си, след като на 9 декември излезе в коледна ваканция от колежа си. Малко след това испанският кралски двор публикува официалната коледна картичка на монарсите.
По традиция на нея са двете принцеси – престолонаследничката Леонор и по-малката й сестра инфанта София. Момичетата са прегърнати на фона на есенни листа, като са облечени в семпли светли пуловери.
От Hola уточняват, че снимката е направена в кралския дворец Сарсуела в Мадрид. Текстът към картичката е традиционен: “Весела Коледа и успешна Нова година”, а под пожеланията са се подписали двете принцеси с прилежащите им титли.
Принцеса Леонор ще остане в Испания чак до 4 януари, което вероятно е радостна новина за самата нея. Защото, според испанската телевизия Telecinco Socialité, принцесата е влюбена в играна на испанския национален отбор по футбол Пабло Гави. Той е едва година по-голям от нея и, според медията, не е обвързан в момента.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайна любов испанската принцеса Леонор

Принцеса Леонор имаше наистина забележителна година – когато не беше в Уелс, където учи в United World College of the Atlantic, тя се включваше в официалните задължения на кралското семейство. И все пак 2022 г. за нея ще приключи в Испания. 17-годишната дъщеря на крал Фелипе и кралица Летисия се […]

Subscribe US Now