Сара Джесика Паркър не се снима така всеки ден

Сара Джесика Паркър и съпругът ѝ Матю Бродерик се появиха в социалните мрежи като част от симпатична семейна снимка, на която позират с трите си деца. Както изглежда от кадъра, петчленното семейство е в дома си, отдадено на уюта и отбелязването на скорошния Ден на благодарността.
Кадърът е споделен от 21-годишният син на двойката Джеймс в личния му профил в Instagram, наред с други моменти от неговото ежедневие.
И единственото, което пише, е краткото (и празнично): “Наздраве, Калифорния.”
Джеймс, който вече е студент в университета Браун в Роуд Айлънд, държи телефона, с който прави семейното селфи, а непосредствено до него е 58-годишата Паркър. Следват близначките Марион и Табита, които вече навършиха 14 години, а 61-годишният им баща – Бродерик, се усмихва от другия край на снимката.
Паркър и Бродерик са женени от май 1997 г. През 2002 г. се ражда Джеймс, а седем години по-късно – и близначките чрез сурогатна майка.
Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик рядко позволяват децата им да попадат под светлината на прожекторите. Ето защо те почти никога не придружават родителите си на червения килим.
И все пак, понякога това се случва – през изминалия юни, Джеймс бе заедно с Бродерик на премиерата на последния филм на актьора “Без лоши чувства”, припомнят от Page Six.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Рядката снимка на близнаците, която Джулия Робъртс сподели

Джулия Робъртс е под светлините на прожекторите от ужасно много години, но за цялото това време тя държи личния си живот колкото се може по-далеч от хорското внимание. Изключителна рядкост е да говори за децата си или пък да споделя снимки с тях. Рожденият ден на близнаците ѝ обаче я […]

Subscribe US Now