Ето кои звезди още влизат в “Като две капки вода” в неделя СНИМКИ

Новият 11-ти сезон на хитовото шоу за имитации в ефира на Нова телевизия “Като две капки вода” вече чука на вратата, а любопитството за това кои са звездите, които стоят зад загадъчните описания, които видяхме в последните три дни, по време на благотворителния мини сезон на “Капките”, расте все повече и повече.

След като наскоро ви разкрихме кои са звездите, които се крият зад първата порция любопитни жокери, сега е редно да продължим в същия дух и с останалите.
Новите жокери, които видяхме за бъдещите участници по време на финалната вечер на благотворителното мини шоу вече доведоха и до своите логични заключения. 
Известна актриса и позабравен певец са сред участниците в “Като две капки вода” СНИМКИ
Според първата порция улики, говорим за човек със следното описание: “Била е “Жена на годината”, “Наскоро сгодена”, “Започва да пее в банда, когато е само на 5 години”. Всичко това води директно към Дара Екимова, която в последните години демонстрира любопитни гласови възможности в новите си песни.

Според уликите за втория мистериозен звезден участник, той е част от трупата на Народния театър “Иван Вазов” вече повече от 20 години, участвал е в цели 4 сериала, излъчени по Нова телевизия и е снимал с Гари Олдман и Колин Фарел.
Зад това описание сме почти сигурни, че стои актьорът Христо Петков, който работи в Народния театър повече от 20 години и е участвал в четири сериала, излъчени по Нова – “Под прикритие”, “Дяволското гърло”, “Отдел издирване” и “С река на сърцето”.

И последните улики сочат към участник от друг хитов формат на Нова тв – “Игри на волята”. Описанието е: “Той е хем мъж, хем жена”, “Участвал е в “Игри на волята” и е влюбен в арменския волейбол.
Ако още не сте се сетили за Паулина Горанов, сега е момента. Фамилията на красивата блондинка звучи по мъжки, популярна е именно покрай участието си в “Игрите”, а настоящата й любов се занимава с волейбол.

Както се казва, ще почакаме, ще видим лицата и уменията на новите звездни участници в хитовото шоу “Като две капки вода”, което, както вече стана ясно на няколко пъти в последните дни – започва тази неделя в 20:00 ч. по Нова тв./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Секси снимките на Кендъл Дженър по бански

Докато ние търпеливо изчакваме зимата да си отиде и топлите месеци най-накрая да ни огреят с приятни слънчеви лъчи, на знаменитостите нищо не им пречи да отскачат до екзотични тропически дестинации когато си поискат. Кендъл Дженър явно също се отдала на почивка с пясък, слънце и море. Самата тя се […]