Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус пак изненадаха всички

Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус са заедно от 2018 г., като покрай пандемията започнаха да живеят заедно в Лондон, където актьорът участваше в снимките на филма “Батман”.
През месец май 2023 г. Патинсън и Уотърхаус присъстваха на Met Gala като двойка за първи път, а през ноември същата година научихме, че ще стават родители.
Това сподели самата Суки по време на музикалния фестивал Coronoa Capital Festival в Мексико. 31-годишната изпълнителка и модел се качи на сцената, за да изпълни няколко парчета, но преди това даде ясно да се разбере, че е бременна.
Сега разбираме, че тихомълком двамата вече са станали родители. Актьорът от “Здрач” е забелязан да бута количка на разходка с Уотърхаус в Лос Анджелис, според снимки и видео, публикувани от Mail Online.
Във видеото се вижда как Патисън премества новороденото от количката на столче за кола, докато майката на Суки – Елизабет разглобява количката и я слага в превозното средство. Британските звезди все още не са разкрили подробности за бебето, включително неговия пол и дата на раждане.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво представлява превантивната химиотерапия на Кейт

На 22 март принцесата на Уелс съобщи във видеообръщение, че е била диагностицирана с рак при изследвания, последвали коремна операция през януари в Лондон. Тя поясни, че е добре, но че се подлага на превантивна химиотерапия. Какво всъщност представлява този тип терапия и колко е ефективна? На медицински език тя […]

Subscribe US Now