Ивайла Бакалова разкри дали е родила тайно преди няколко месеца и къде живее в момента

Вчера във всички сайтове се появи скандална информация, която гласи, че Ивайла Бакалова е родила тайно преди няколко месеца в Дубай. От “Хотнюз” дори твърдят, че техни източници са я видели да бута количка в дубайски мол. 

Подробностите са още по-шокиращи, тъй като става въпрос за ин витро зачеване. Мис България 2001 година реши за първи път да проговори и да каже истината. 
„Не съм родила тайно, нито съм в Дубай, в София съм си. Благодаря, че само вие ме попитахте дали е вярно“, каза пред “Телеграф”41-годишната красавица.

Слуховете за забременяването й тръгнаха още през март след сватбата на колежката й Роси Черногорова. Бакалова бе сред гостите на венчавката на вдовицата на Митьо Лудия и бившия съпруг на Маги Сидерова – Борислав Желязков, по-известен като Боби Манекена. Заради това, че крие корема си с чанта на снимка от тържеството, Ивайла бе заподозряна, че чака бебе. 
„Хващат нещо малко и развиват вече филм, но нискобюджетен. Луди хора… каква журналистика е това?! Не знам“, коментира още Мис България 2001. От години тя избягва светския блясък, а в социалните мрежи е повече от пестелива.
Предпочита да не занимава хората с половинката си Веселин Денков, когото наричат Весо Брадата, нито пък с порасналата си дъщеря Рая Гайтанджиева, която миналата година бе абитуриентка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Никой не очакваше това от Ребел Уилсън

Преди няколко месеца Ребъл Уилсън изненада всички с драстичното си отслабване и цялостаната промяна, която настъпи във външния й вид. Оказа се, че всичко това не е било търсен ефект само и единствено от естетическа гледна точка. Тогава актрисата призна, че е научила, че не може да има деца, затова […]

Subscribe US Now