Даряваме детски книги на Южния плаж във Варна

razdumka.net

Пролетното издание на благотворителната кампания “Километри от книги” ще се проведе за четвърта поредна година във Варна в нов формат. Тази година вместо бягане организаторите са предвидили спортни игри, в които ще могат да участват възрастен и дете на възраст от 6 до 12 години.

Проявата ще се проведе на Южния плаж във Варна от 9.30 часа на 15 юни, като условие за участие е всеки да дари детска книжка.  Ако искаш да участваш в игрите, то е необходимо да запишеш отбора си предварително през онлайн формата >> http://bit.ly/КМотКниги4_Записване до 13ти юни. Събитието ще се проведе на 15ти (събота) на Южен плаж, Варна (пред ресторант Mr Baba/Корабчето).
*Игрите са съобразени с възрастта на децата ч

И тази година организаторите следват каузата –  да поставят безплатни библиотеки с детски книжки в различни обекти във Варна и Велико Търново. До сега библиотеки с детски книжки са създадени в почти всички варненски болници и в някои обществени сгради.

Next Post

Снимки: Ден на бащата във Военноморския музей

С много атракции, усмивки, игри и забавления премина Денят на бащата във Военноморския музей вчера. Посетителите участваха във викторина с 12 въпроса, свързани с експозицията на музея. Гостите на празника научиха интересни факти за живота на първия български ветроходец, обиколил света с яхта кап. Георги Георгиев. Яхт-клуб „кап. Георги Георгиев […]