Съдебаната сага около Рики Мартин продължава

Преди малко повече от месец стана ясно, че Рики Мартин трябва да се изправи срещу доста неприятни обвинения. А именно, че е насилвал сексуално племенника си Денис Санчес.
Срещу изпълнителя дори беше заведено дело, което обаче в последствие бе оттеглено. Но очевидно сагата не е приключила, защото от People разбираме, че сега Мартин ще съди Санчес за изнудване.
От подадени в съда документи от адвокатите на 50-годишния изпълнител става ясно, че ситуацията около двамата продължава да се влошава, макар Денис Санчес да призна под клетва, че не е бил сексуално насилван.
От тези документи става ясно, че племенникът на Рики Мартин е решил да отправи обвиненията срещу него, след като изпълнителят е отказал да го последва в социалните мрежи. Както и че е игнорирал искането на Денис да създаде профили в социалните мрежи на децата на Мартин.
Преди да се стигне до ограничителната заповед и обвиненията, племенникът на изпълнителя на “Livin’ La Vida Loca” е направил телефония му номер публично достояние, което е принудило Рики Мартин да го промени.
И заради всичко това, адвокатите на Рики Мартин твърдят, че той е изпуснал договор за милиони, като някои от проектите, в които е трябвало да участва, са били отложени. Ето защо го съди за изнудване и други нанесени щети. А исканата от изпълнителя сума е 20 милиона долара.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

20 известни личности със странни хранителни навици

Да, световноизвестните личности наистина обядват в скъпи ресторанти и ходят на изискани вечери в най-модерните места по света. Но това е само едната страна на монетата. Всъщност, оказва се, че далече от бляскавите партита, редица знаменитости следват собствен начин на хранене. При това изключително строг. Толкова, че за повечето от нас, обикновените […]

Subscribe US Now