Какво коментира жената, набедена за любовница на принц Уилям

Измина почти цяла седмица, откакто снимката на Кейт Мидълтън за Деня на майката забърка една от най-големите медийни каши в скорошната история на кралското семейство. До момента не изглежда някой в Бъкингамския дворец или Кенсингтън да си е взел поука.
Принцът и принцесата на Уелс се държат все така тайнствено без да покажат оригиналния кадър или да дадат повече подробности за здравословното състояние на Кейт. А всичко това е нужно, защото са публични личности на издръжка на британския данъкоплатец.
Поведението им обаче става причина и за косвени жертви, както се изразяват US Magazine. Става дума за Роуз Ханбъри или маркиза Чъмли – дългогодишна, но вече бивша приятелка на Кейт, набедена, че има връзка с принц Уилям.
Слуховете за извънбрачна афера между 41-годишния престолонаследник и 40-годишната маркиза се появиха още през 2019 г., когато Кейт и Роуз внезапно престават да са близки. Дворецът Кенсингтън отказа коментар по твърденията и историята почти беше забравена.
До тази седмица, когато снимката на Кейт Мидълтън без брачната халка и липсата й от обществени събития породи съмнения за обтегнати отношения със съпруга й. И всички отново се сетиха за маркиза Чъмли.
Всичко това нямаше как да не се отрази и на самата Роуз Ханбъри. “Слуховете са напълно неверни”, се казва в краткото изявление на адвокатите й, изпратено до Business Insider. Дворецът Кенсигтън, разбира се, отказа да коментира.
Дали всичко това ще спре шума около маркизата, както и твърденията за изневяра от страна на принц Уилям? Едва ли. Очевидно е време кралското семейство да осъзнае, че мълчанието отдавна не е печеливша стратегия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кейт далеч не е единствената - кралските особи коригират снимките си от векове

Освен с изчезването си и липсата на информация за здравословното й състояние, в последните дни Кейт Мидълтън привлече вниманието и с не една, а две редактирани от нея снимки, публикувани като официални кадри от кралския двор. Докато някои с дни се занимаваха да търсят всички нередности по кадрите, други още се […]

Subscribe US Now