Какво каза Хари за болестта на баща си

Както беше обявено предварително, принц Хари и Меган Маркъл пристигнаха в Канада точно на Деня на влюбените 14 февруари. Те ще останат там няколко дни по повод подготовката за Invictus Games Vancouver Whistler 2025.
Точно година преди началото на състезанията за военни ветерани и инвалиди, създадени от принц Хари, двойката е в Уистлър – един от двата града заедно с Ванкувър, където в момента текат тренировъчни лагери на участниците.
Херцозите на Съсекс демонстрираха добро настроение и безупречен стил като за снежната обстановка в Канада. Въпреки минусовите температури, Хари се включи в някои от спортните дейности, например спускане с бобслей.
Той даде и първото си интервю след завръщането си от Лондон миналата седмица, където беше за по-малко от 24 часа. Принцът се срещна с баща си крал Чарлз, който малко преди това беше диагностициран с рак.
Уил Рийв от Good Morning America го попита как е научил за болестта на баща си. “Говорих с него по телефона. И веднага хванах самолета, за да го видя възможно най-скоро.” Хари допълва, че обича семейството си и е благодарен, че е имал възможността да пътува до Великобритания и да се види с баща си.
Разбира се, принцът отклони въпроса какво точно се знае за диагнозата на крал Чарлз. “Това е нещо между него и мен.” Затова пък ясно изрази надеждата си, че ще стопли отношенията с роднините си в Лондон. “Всяка болест сплотява семействата”, цитират го People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо никой никога не е намирал човешки останки на Титаник

Повече от 111 години след потъването си Титаник продължава да очарова и изненадва. Така например не всички знаят, че е намерен случайно от екип, който всъщност се преструва, че търси останките на кораба. Или че двойка се жени в подводница на палубата на Титаник през 2001 г. Един такъв любопитен […]

Subscribe US Now