Генчо от “Игри на волята” побесня след тази убийствена гледка ВИДЕО

Генчо от “Игри на волята” се вбеси на гледка, която побърза да сподели с последователите си в социалните мрежи. Централно място във видеото заема българската природа, а това, което се случва, възмути мнозина.

Миналият уикенд риалити звездата явно се е отдал на разходки на чист въздух сред природата. И за неговата неприятна изненада, попаднал на гледка, която със сигурност няма да ви хареса.
Какво направи Генчо от “Игри на волята”? Мрежата онемя след това ВИДЕО

Изглежда, че отрязаните дървета не са се отразили никак добре на Генчо, който не спести възмущението си в профила си. “Не знам какво ѝ е на тази дървесина. Болна ли е, суха ли е… не мога да схвана как точно са болни, сухи, какво и ме било на тези дървета, защо им е това съдбата… не ми е ясно???”, пита се той.
За каква сеч става въпрос, не е ясно, но Генчо е споделял десетки пъти, че за него природата и грижата за нея е от първостепенно значение./show.blitz.bg 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Gencho Genchev (@genchomg)

Източник: blitz.bg
Next Post

Дъщерята на Дейвид Боуи в памет на своя баща

За света на музиката 10 януари винаги ще остане деня, в който загуби големия Дейвид Боуи. И ако хилядите му фенове все още скърбят за музикалната икона, вероятно още по-опечалени остават неговите най-близки хора. Александрия “Лекси” Джоунс – дъщерята на покойния музикант, няма как да забрави своя баща и отдава […]

Subscribe US Now