Новите проблеми за Кайри Ървинг

В днешно време всяка една успешна кариера може да бъде срината само с едно изказване или пост в социалните мрежи.
Кание Уест е добър пример за това. Не можем да кажем, че кариерата му е срината, но заради антисемитските си изказвания той си донесе доста сериозни загуби. Като прекратяването на партньорството му с adidas.
Кайри Ървинг също изглежда се е засилил по този наклон. Баскетболистът на Бруклин Нетс беше остро критикуван заради свои антисемитски изказвания и последствията са вече факт. Той бе глобен от Бруклин с 500 000 долара, които той трябва да дари на организации, които се борят с речта на омраза.
Това бе само едно от шестте условия, поставени пред Ървинг, за да се върне обратно в отбора, а и той бе отстранен за поне пет мача. Следващият удар нанесе Nike. Според Сам Чарания, от Nike са взели решение да прекратят отношенията си с Ървинг.
Което означава, че няма да произвеждат и продават обувките му – Kyrie 8. Отношенията между Кайри Ървинг и Nike са обтегнати от миналата година, когато излезе информация, че баскетболистът не е харесал дизайна на новите си маратонки, пише Complex.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нова светска довйка! Ето коя е новата на Дарин Ангелов СНИМКА

В последната една година упорито се шушука за развода на Дарин Ангелов и има ли си нова след скандалната раздяла, която му докара депресия.  Имаме новина! Появи се жената, която ще застане до Дарин Ангелов, а прогнозите са за доста добър тандем, който със сигурност ще се задържи в годините. […]