Линдзи Лоън е в страхотна форма само половин година след раждането

През юли миналата година научихме, че Линдзи Лоън е станала майка за първи път. 37-годишната актриса и съпругът ѝ Бейдър Шамас вече са родители на момченце, което са кръстили Луай. Сега двойката е съсредоточена върху отглеждането му в Дубай, където Лоън живее от 2014 г. насам.
По-рано тази седмица обаче актрисата е била в Ню Йорк, за да присъства на премиерата на Mean Girls – римейк на едноименния филм от 2004 г. с нейно участие, пише Glamour.
Както личи по снимките от събитието, за повода Линдзи Лоън е избрала стилна и елегантна визия, с която обаче все пак да покаже и малко кожа. И няма как да пропуснем да отбележим, че изглежда невероятно добре, предвид че е родила само преди половин година.
Страхотната форма на актрисата е подчертана от дълга черна рокля с цепка, гол гръб и акцентни изрязани части на талията. Тоалета си тя е комбинирала с колан, черни обувки със заострени върхове, малка чанта и висящи обеци.
За прическата си Линдзи Лоън също се е спряла на класическа визия. Характерната ѝ дълга медночервена коса е оформена на едри вълни, които се спускат свободно по гърба. В грима ѝ отново няма нищо крещящо – акцентът са очите, подчертани с опушени сенки, а устните са в съвсем неутрален цвят.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джулия Робърс за вечната красота и голите сцени в киното

Както всяка уважаваща себе си известна дама, която вече не е първа младост, и Джулия Робърс има своите малки трикове, с които да противодейства на годините и да се съхрани максимално млада. За тях 56-годишната актриса говори в интервюто си за новия брой на британския Vogue. Със своята широка усмивка […]

Subscribe US Now