Голямата изненада за Алек Болдуин

Семейството на Алек Болдуин се разраства с шеметна бързина – след като преди няколко месеца актьорът посрещна своето седмо дете, сега е ред да се порадва и на внуче. А с такова ще го дари най-голямата му дъщеря Айрленд Болдуин, която е плод на връзката му с холивудската звезда Ким Бейсингър.
Явно новината, че ще става дядо, шокира 64-годишният актьор. За това допринесе и начинът, по който това му бе съобщено.
След като Айрленд сподели в социалните мрежи чрез публикация с изображение на ултразвук, деветгодишната дъщеря на Алек – Кармен, започва да обяснява на своето семейството, че всеки от братята и сестрите ѝ е на път да стане съответно чичо и леля. А когато стига до своя баща, на въпроса му какъв ще бъде той, малкото момиче отговаря: дядо.
Моментът е заснет на видео от настоящата съпруга на Болдуин – Хилария, която успява да улови учудения и невярващ поглед на своя съпруг (и бъдещ дядо). Дали всичко е инсценирано,  или изненадата на Алек е съвсем реална, не става съвсем ясно, но е факт, че след новината цялото семейство отправя поздрави към бъдещата майка.
Хилария оставя и мило послание към клипа: “От всички тези развълнувани малки чичовци и лели и от дядо Алек и баба аз… Толкова сме щастливи за вас, Айрленд и Андре… нямаме търпение да се запознаем с малкото бебе.”
В отговор на Айрленд написа: “Благодаря ви. Най-малките лели и чичовци!”, а партньорът ѝ – емотикони на сърца.
27-годишната дъщеря на Алек Болдуин е заедно с музикант Рак, чието истинско име е Андре Алън Анджос, от 2021 г., припомня Metro.
Очакваното дете ще е първо за двойката и първото внуче на Алек Болдуин. Самият той през миналия септември се сдоби с дъщеря, Хилария Каталина Ирена – което означава, че най-малкото му дете и първото му внуче ще бъдат на една и съща възраст. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Александра от "Ергенът" сега откри, че има извънбрачен брат СНИМКА

Александра Гърдева от “Ергенът” едва сега научи, че има брат, който е по-голям от нея. Тя бързо проявила желание да се запознае с него и да видят дали биха могли да бъдат семейство.  Любимката на Виктор Стоянов показа снимка с новия член на семейството си и направи изненадващо признание.    […]