Специалната връзка на принц Хари с майка му

Последната седмица без съмнение беше белязана от 25-ата годишнина от смъртта на принцеса Даяна. Макар двамата й сина да отбелязаха датата всеки по свой начин, почитателите на покойната лейди Ди нямаше как да не замислят за това кой от двамата повече напомня майка си.
Според бившия кралски кореспондент на ВВС това без съмнение е принц Хари.
Джени Бонд споделя пред GB News, че 37-годишният Хари е “емоционален” и “сложен”, каквато е била природата и на покойната принцеса Даяна. “Хари е много повече Спенсър. Уилям е Уиндзор”, казва Бонд, като визира съответно фамилиите по майчина и по бащина линия на братята.
Тя допълва, че по-малкият син на Чарлз и Даяна е много по-крехък и уязвим, като с това много повече напомня майка си. И коментира: “Даяна беше много особена жена, нямаше как да не я харесаш, но беше труден характер.”
От Express напомнят, че отношенията на Хари с по-големия му брат са ставали все по-трудни с годините, но всичко буквално се е сгромолясало след интервюто, което херцозите на Съсекс дадоха на Опра Уинфри през март 2021 г.
Когато през 1997 г. принцеса Даяна умира при автомобилна катастрофа, принц Уилям е на 15 години, а принц Хари – на 12.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голяма драма в bTV с Деси Стоянова

Големи проблеми разтърсват bTV заради Деси Стоянова. Причината е, че водещата на “Преди обед”, която успоредно с предаването започна да развива и собствен бизнес, а от медията явно засега не могат да й намерят качествена заместничка. Още в средата на юни Стоянова официално обяви в ефира на bTV, че започва собствен […]

Subscribe US Now