Секси снимките на Кендъл Дженър по бански

Докато ние търпеливо изчакваме зимата да си отиде и топлите месеци най-накрая да ни огреят с приятни слънчеви лъчи, на знаменитостите нищо не им пречи да отскачат до екзотични тропически дестинации когато си поискат.
Кендъл Дженър явно също се отдала на почивка с пясък, слънце и море. Самата тя се издаде за това като качи пост в Instagram, от който на първата снимка я виждаме да позира по бански. Кендъл се е излегнала на шезлонг в предизвикателна поза, но небрежно заровила ръце в косата си. Докато ни показва безупречно оформеното си тяло, тя явно и ни подсказва какви ще са тенденциите при банските за летния сезон, тъй като е избрала да носи неоново-зелен половинка бански с триъгълно горнище и връзки.
Секси визията си Кендъл е допълнила със слънчеви очила и сребърни обеци. Косата ѝ пък е прибрана назад в небрежен кок, пише Seventeen.
Разбира се, не само ние сме оценили привлекателната Кендъл по бански. Знаменитости са се включили в коментарите, като Крис Дженър пише: “Ти си перфектна”, а пък Адисън Рей: “Любимият ми твой пост досега”.
В поста на Кендъл, след първата ѝ снимка ѝ по бански, са включени и още нейни кадри от плажа, танцуваща по пясъка вечер, както и още снимки по бански, но този път, облечена в различен модел.
Освен малко лятно настроение, от публикацията на Кендъл можем да си откраднем и идеи за нов бански. Лято 2023, чакаме те!

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Азис се пусна чисто гол в леглото за Св. Валентин със... СНИМКА

За Азис, който наскоро стана баща за трети път, този “Свети Валентин” явно е бил доста горещ и непредвидим. Потвърждението дойде лично от профила на поп фолк звездата и е повече от убедително. Компания на Краля на поп фолка прави младият му колега в жанра Антонио, а под фотоса очаквано или […]