Любовните закачки на Лефтеров в “Игри на волята” с новата и бившата избиха рибата ВИДЕО

Лефтеров от “Игри на волята” се оказа голям плейбой, ако съдим по изпъленията му в последно време. Мускулестият мачо се оказа в центъра на вниманието, след като не спря с любовните закачки с новото попълнение в племето на Безстрашните – Мани и бившето си гадже Мирела.

Въпреки че уж историята между Мирела и Лефтеров е в миналото, май красивата танцьорка открито ревнува, въпреки че не го признава директно. Вместо това тя сподели в разговор с Жени Джаферович подозренията си, че между музиканта и физиотерапевтката се заформя нещо по така, защото откакто Мани се появила в племето, великотърновецът започнал да обръща по-сериозно внимание на външния си вид и все се контел с ризки и прически.
Член на Непобедимите май издаде кой печели “Игри на волята” СНИМКА
И сякаш, за да налее още масло в огъня само ден, след като бе излъчен коментара на Мирела, той пусна доста закачливо клипче с Мани в профила си в социалните мрежи.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Dimitar Lefterov (@mitko_beats)

“Вкарвам диска, слагам ризка – Мани ми е близка”, написа Лефтеров към скеча с физиотерапетвтката, отговаряйки задочно на забележката на бившата си за подобрения му аутфит. 
Поредна драма в “Игри на волята”, линейки хвърчат заради… СНИМКИ
В същото време между Мирела и отпадналия наскоро Валери, определян неслучайно като секссимвол в тазгодишните “Игри”, прехвърчаха съвсем нескрити искри. А след отпадането му красавицата даже изпадна в нестихващ плач. Впоследствие двамата пуснаха и общи снимки от морето, но и побързаха да пояснят, че засега са само приятели./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Mirela Ilieva (@mirellailievaa)

Източник: blitz.bg
Next Post

Радина Кърджилова и Деян Донков изненадаха всички, осиновиха... СНИМКА

Радина Кърджилова и Деян Донков са горди и щастливи родители на две момченца, но явно имат още любов за даване. И ето, че наскоро семейството им се увеличи с още един член. Актьорите се влюбили от пръв поглед в симпатично черно кученце, на което дори вече са измислили и име […]